Aktuellt

Här är tanken att vi ska samla information om aktuella aktiviteter som Rättighetscentrum Norrbotten initierat eller är inblandat i, samarrangerat eller av andra anledningar vill informera om. Vi använder dock numera endast vår Facebook-sida för detta ändamål:
www.facebook.com/SensusRCN

Vi rekommenderar dig därför att titta på den då och då och, om du vill, gilla den så får du aviseringar när något händer. Det senaste flödet från den sidan finns också nedan.

Kontakta oss gärna om du funderar på något slags arrangemang eller aktivitet i framtiden och söker en samarbetspartner och dessutom tror att vi kan vara den du söker.

Flöde från vår Facebook-sida:

Som du kanske noterat är sommaren här. Och därmed också semestrar. Så även för oss.
Vi kommer att ha helt sommarstängt fram till den 13 juli. Och gå lite på sparlåga till en bit in på augusti. Helt igång igen är vi inte förrän den 10 augusti.
Låt dock inte detta hindra dig från att ta kontakt med oss om du får idéer eller har behov av stöd och rådgivning, information och utbildning eller opinionsbildning i någon form. Vi svarar så snart vi har möjlighet.
Vi hoppas att även du har möjlighet att njuta av sommaren och får tid att göra sådant du tyvärr inte hinner annars.
Allt gott!
Madeleine, Stina & Aron
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi utbildar gärna. På plats. Kanske inte nu (?) men sen. Eller nätbaserat, digitalt. Nu och sen.
Om lika rättigheter, diskriminering, mänsklig mångfald, likabehandling etc.
I offentlig, privat och ideell sektor.
För att enskilda ska öka kunskapen om sina rättigheter.
För att anställda ska öka kunskapen om sina och andras rättigheter och därmed förebygga och motverka diskriminering. Och främja lika rättigheter och mänsklig mångfald.
För att arbetsgivares och utbildningsanordnares arbete med aktiva åtgärder ska förbättras.
Vi kan också agera bollplank, rådgivare mm i era sammanhang, ert pågående arbete. Komma med input till eller granska era dokument.
Hör av dig!
... See MoreSee Less

View on Facebook