Boka en utbildning.
Vi erbjuder föreläsningar och utbildning i diskriminering, normkritik och mångfaldsfrågor. Våra utbildningar anpassas utifrån er verksamhet och era behov.

Ladda ner vår broschyr?

Här kan du ladda ner och läsa eller sprida vår broschyr på Svenska, Engelska och Arabiska

VI FINNS I HELA DALARNA


Antidiskrimineringsbyråer berättar!

Vad gör en antidiskrimineringsbyrå? Det ska vi berätta!
I filmen får du information om vilka vi är och vad vi gör, och hur vi kan hjälpa dig. Vi finns runt om i landet, och hur du kommer i kontakt med din lokala antidiskrimineringsbyrå framgår i slutet av filmen eller så kan du klicka här för att komma till en översikt på vår hemsida.

Vi finns här för dig!


Agenda 2030

Rättighetscentrum Dalarna stöttar målsättningarna i Agenda 2030 och arbetar mot vissa av målen som går i linje med våran verksamhet. Vänligen läs mer om dessa mål och Agenda 2030 här.

Senaste inläggen och nyheterna på vårt facebookflöde

Rättighetscentrum Dalarna

5 days 17 hours ago

Föreläsning som pågår just nu - samverkan mellan Högskolan Dalarna, Dalarna Science Park och Rättighetscentrum Dalarna: om Cirkulär Ekonomi.

Rättighetscentrum Dalarna

5 days 17 hours ago

Om ni missat denna fantastiskt intressanta och viktiga föreläsning om Cirkulär Ekonomi - gå in nu och lyssna! Länk till zoom ligger i eventet! 🙂👍

Rättighetscentrum Dalarna

1 week 1 day ago

Kärleksveckan i Vansbro! Kärleksveckan avslutas nu i Vansbro kommun, där kommunen under den gångna veckan har arbetat med Rädda barnens projekt Kärleken är fri och