Rättighetscentrum Dalarna

Vi är en antidiskrimineringsbyrå i Dalarna som både förebygger och motverkar diskriminering. Vi verkar för människors lika rättigheter och möjligheter i samhället. Verksamheten uppbär årligen stöd från myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor (mucf). 

Våra jurister ger kostnadsfri rådgivning och stöd till dig som har blivit utsatt för diskriminering. Vi arbetar förebyggande mot diskriminering genom att erbjuda information, utbildning och opinionsbildning.

Vi vänder oss till dig som enskild, skolväsendet, vårdsektorn, företag, ideella organisationer och institutioner med mera i Dalarnas län.

Vill du ladda ner vår broschyr?
Här kan du ladda ner och läsa eller sprida vår broschyrer på svenska och engelska.

Sveriges antidiskrimineringsbyråer berättar!

Vad gör en antidiskrimineringsbyrå? Det ska vi berätta!
I filmen får du information om vilka vi är och vad vi gör, och hur vi kan hjälpa dig. Vi finns runt om i landet, och hur du kommer i kontakt med din lokala antidiskrimineringsbyrå framgår i slutet av filmen eller så kan du klicka här för att komma till en översikt på vår hemsida.
Vi finns här för dig!


Senaste inläggen och nyheterna på vårt facebookflöde:

Rättighetscentrum Dalarna

1 week 1 day ago

Vi är Dalarnas Antidiskrimineringsbyrå; Rättighetscentrum Dalarna. Du är varmt välkommen till oss om du misstänker att du har blivit diskriminerad: Vi finns här för DIG.

Rättighetscentrum Dalarna

4 weeks 2 hours ago

www.dn.se/varlden/lesbiska-far-ratt-till-provrorsbefruktning/

Rättighetscentrum Dalarna

1 month 1 week ago

Ett enkelt och bra budskap, från Amnesty. Detta står vi bakom. Detta arbetar och verkar vi för. Vi jobbar för DINA rättigheter och rätten att