Boka en utbildning.
Vi erbjuder föreläsningar och utbildning i diskriminering, normkritik och mångfaldsfrågor. Våra utbildningar anpassas utifrån er verksamhet och era behov.

Ladda ner vår broschyr?

Här kan du ladda ner och läsa eller sprida vår broschyr på Svenska, Engelska och Arabiska

VI FINNS I HELA DALARNA


Antidiskrimineringsbyråer berättar!

Vad gör en antidiskrimineringsbyrå? Det ska vi berätta!
I filmen får du information om vilka vi är och vad vi gör, och hur vi kan hjälpa dig. Vi finns runt om i landet, och hur du kommer i kontakt med din lokala antidiskrimineringsbyrå framgår i slutet av filmen eller så kan du klicka här för att komma till en översikt på vår hemsida.

Vi finns här för dig!


Agenda 2030

Rättighetscentrum Dalarna stöttar målsättningarna i Agenda 2030 och arbetar mot vissa av målen som går i linje med våran verksamhet. Vänligen läs mer om dessa mål och Agenda 2030 här.

Senaste inläggen och nyheterna på vårt facebookflöde

Rättighetscentrum Dalarna

4 days 59 minutes ago

Vill du kämpa tillsammans med oss för Mänskliga rättigheter - mot diskriminering? Vi samarbetar med Vasaloppet! Just nu pågår Vasaloppets sommarvecka. 19 och 20 Augusti

Rättighetscentrum Dalarna

1 week 6 days ago

Vi är stolta att samarbeta sedan flera år med Vasaloppet! Vi deltar i årets sommarvecka med våra ambassadörer, som i löparspåret eller på cykel kämpar

Rättighetscentrum Dalarna

1 week 6 days ago

Mobbning och Diskriminering kan hänga ihop. Men behöver inte göra det. Mobbning är inte ok - Om du ser någon bli mobbad, försök avbryta situationen.